Wie zijn wij ... 1996 -2018

 

MET DE SINT EN ZIJN PIETEN OP WEG NAAR 25 JAAR !

In 1996 mochten wij beginnen met het assisteren van Sinterklaas en zijn Pieten bij het plannen van hun bezoeken in Nederland, in de omgeving van Den Haag.  In 2016 vierden wij dus ons 20 jarige jubileum. Uit de vele felicitaties die wij mochten ontvangen, waaronder sommige vergezeld van een mooi cadeau, blijkt dat dit door u nog steeds erg wordt gewaardeerd. Daarom hopen wij samen met u allen op weg te gaan naar 2021, het jaar waarin wij ons 25 jarige jubileum hopen te mogen vieren.  In 2018 verlaten wij het segment van de Bedrijfsbezoeken en de bezoeken aan Scholen, Instellingen en Verenigingen en gaan wij alleen verder met Huisbezoeken, aangezien is gebleken dat daar toch wel onze grootste passie naar uitgaat.

Dit is dan ook mede de reden dat wij onze samenwerking met de Stichting Sint In Pijnacker (SIP) hebben opgezegd, maar wel hebben laten weten 2 hele fijne jaren te hebben gehad bij de Intocht in Pijnacker.

Al de Kinderen die onze Sint en zijn Pieten bezoekt zijn ons natuurlijk even lief, maar op 23 december 2017 overleed onze grootste Fan op 10 jarige leeftijd. Van 2011 tot aan 2017 mochten de Sint en zijn Pieten getuige zijn van zijn groei, vooruitgang en zijn bijzonder grote liefde voor Sinterklaas. Wij gaan hem ontzettend missen. Voor ons was hij door zijn handicap en onaf latende enthousiasme, een bron van inspiratie om nog meer inhoud te geven aan ons leven als Sint en Pieten, waardoor er met hem en zijn ouders een bijzondere band is ontstaan die wij zullen blijven koesteren.

Natuurlijk is er maar één echte Sinterklaas, maar wij streven ernaar om bij alles wat wij doen zijn niveau te benaderen en mogen dan ook al jaren trots het Sinterklaaskeurmerk dragen.

Dankzij u zijn wij  in de afgelopen jaren uit mogen groeien tot een begrip en Den Haag en omgeving en daarvoor zijn wij u natuurlijk ontzettend dankbaar.

Het team van de Sint en zijn Pieten bij U thuis.