Over Sinterklaas

MET DE SINT EN ZIJN PIETEN OP WEG NAAR 25 JAAR !

In 1996 mochten wij beginnen met het assisteren van Sinterklaas en zijn Pieten bij het plannen van hun bezoeken in Nederland, in de omgeving van Den Haag.  In 2016 vierden wij dus ons 20 jarige jubileum. Uit de vele felicitaties die wij mochten ontvangen, waaronder sommige vergezeld van een mooi cadeau, blijkt dat dit door u nog steeds erg werd gewaardeerd. Daarom hopen wij samen met u allen op weg te gaan naar 2021, het jaar waarin wij ervan uit gaan dat wij ons 25 jarige jubileum mogen gaan vieren.  In de loop der jaren is het Sinterklaasfeest onderhevig geweest aan vele kritieken. Deze discussies hebben wij aan ons voorbij laten gaan en wij staan nog steeds voor het traditionele Sinterklaasfeest. U kunt de Sint en zijn Pieten bij ons boeken voor Huisbezoeken, maar ook voor bezoek aan scholen, instellingen, verenigingen, bedrijven en winkelcentra. Via onze site kunt u bij contact alle informatie aanvragen en ook onze agenda bekijken.

In 2016 en 2017 werkte wij met heel veel plezier mee aan de Intocht van Pijnacker. Hier is om privé redenen in 2018 een eind aangekomen.

Al de Kinderen die onze Sint en zijn Pieten bezoekt zijn ons natuurlijk even lief, maar op 23 december 2017 overleed onze grootste Fan op 10 jarige leeftijd. Van 2011 tot aan 2017 mochten de Sint en zijn Pieten getuige zijn van zijn groei, vooruitgang en zijn bijzonder grote liefde voor Sinterklaas en zijn Pieten. Wij gaan hem ontzettend missen. Voor ons was hij door zijn handicap en onaf latende enthousiasme, een bron van inspiratie om nog meer inhoud te geven aan het leven van de Sint en Pieten, waardoor er met hem en zijn ouders een bijzondere band is ontstaan die wij zullen blijven koesteren.

Natuurlijk is er maar één echte Sinterklaas, maar wij streven ernaar om bij alles wat wij doen zijn niveau te benaderen en mogen dan ook al jaren trots het Sinterklaaskeurmerk dragen.

Dankzij u zijn wij  in de afgelopen 25 jaren uit mogen groeien tot een begrip en Den Haag en omgeving en daarvoor zijn wij u natuurlijk ontzettend dankbaar.

Het team van de Sint en zijn Pieten bij U thuis.